Hjemmelaget Snickers

Dette blogginnlegget er laget av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

Snickerscookies

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

God dag alle sammen. Til helgekos har jeg en deilig fristelse til dere, nemlig deilige Snickers-kjeks.

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Disse ble borte på et blunk her hjemme. Det meste jeg lager gis bort siden guttene mine er meget opptatt av trening og kosthold, men disse falt virkelig i smak.

E95A1711

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Jeg elsket også disse. Faktisk smaker det bedre enn sjokoladen du får kjøpt på butikken, siden disse ikke var så altfor søte.

Håper de faller i smak hos dere der hjemme. Her kommer oppskriften og fremgangsmåten.

Enjoy!

E95A1451

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Snickers cookies

Lag Homemade Vanilla Wafers slik det står beskrevet her, men hell hele røren i en bakepapirkledd langpanne som er 20 x 30 cm.

E95A0445

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Sett det hele i ovnen i cirka 10-15 minutter til bunnen er gyllenbrun. Avkjøl bunnen.

E95A0501

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Lag deilige Omygosh karamellsaus 2 ganger. Du kan lage det en gang, men anbefaler 2 porsjoner.

E95A0716

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

La karamellen tykne på kjøkkenbenken i cirka 15 minutter for du blander inn salte peanøtter.

E95A0725

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Bre det så over den avkjølte bunnen.

E95A0729

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Sett det kaldt natten over eller minst 5 timer.

E95A0735

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Ta bunnen ut av formen og skjær i lange biter slik du ser på bildet.

E95A1336

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

E95A1344

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Varm sjokolade over vannbad eller i mikro, og ringle deilig sjokolade over disse kjeksene.

Jeg bruker her overtrekksjokolade siden overflaten holder seg finere i mange dager, pluss at den ikke kleber på hendene når du spiser den.

Du kan selvfølgelig bruke vanlig sjokolade, men det tar lengre tid for sjokoladen stivner og overflaten holder seg ikke så fin i mange dager.

Men smaken er like god.

E95A1352

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

E95A1354

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Legg hver Snickers kjeks som er dyppet i sjokolade på et smurt bakepapir slik at den ikke sitter fast når du tar den opp..

E95A1371

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Innsiden av Snickerskjeksen.

E95A1384

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Så utrolig godt.

Koste meg med kun en liten bit for smaken skyld, det var bare himmelsk godt.

E95A1422

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Bruker du overtrekkssjokolade som du kan kjøpe hos cacas.no så kan disse oppbevares i en tett boks i kjøleskapet i opptil 1 uke.

E95A1496

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Snickerskjeks made With love, kan vel ikke ble bedre start på helgen enn dette!

E95A1732

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Håper dere ble fristet.

Ønsker dere alle en fantastisk helg, ta godt vare på hverandre.

Varme klemmer fra meg til deg.

E95A1733

Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Kommentarer

Annonse:

Sjokolade Smått og godt