Hvit sjokolademousse

PicMonkey Collage

Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com. Alle foto: Manuela Kjeilen.

Hei, alle sammen!

Dagens fristelse er en deilig silkemyk hvit sjokolademousse. Den er så luftig og god, og så deilig sammen med litt ferske bær.

Her kommer oppskriften og fremgangmåten.

E95A7775

Hvit sjokolademousse

270 g hvit sjokolade av god kvalitet

5 dl kremfløte

1 ts vaniljepasta eller vaniljeekstrakt

4 ss melis

Varm kremfløten. Så snart den begynner å koke tar du den av plata.

E95A7564

Hell i hvit sjokolade, bruk sjokolade av god kvalitet.

E95A7629

Hell i en teskje vaniljepaste eller vaniljeekstrakt.

E95A7649

Rør godt i det helt til sjokoladen har smeltet i den varme kremfløten.

E95A7676

Overfør blandingen til en bolle og sett den i kjøleskapet til dagen etter, eller i minst 8 timer.

E95A7688

Når den har stått kaldt i minst 8 timer tar du fram håndmikseren. Tilsett melis og visp til det er fluffy og silkemykt.

E95A7817

Resultatet er en silkemyk og deilig hvit sjokolademousse.

E95A7775

Så enkelt å lage og så godt. Håper du ble fristet.

Varme klemmer fra meg til deg.

Love, Manuela

E95A8366