Elsker du kransekake? Disse kransekakebitene dyppet i sjokolade glir ned på høykant.
Ca. 20 stk.
Dryss litt hvetemel på bakebordet. Trill ut kransekakemassen i fingertykke remser. Del remsene i ca. 8 cm lange stenger og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 170° i ca. 10 minutter. De skal bli lys gylne, og er best når de er litt myke i midten. Avkjøl på rist.
Smelt sjokoladen i vannbad. Dypp endene i smeltet sjokolade og etterpå i kokos. La dem stivne på rist.
Lag et kremmerhus av papir og fyll det med smeltet sjokolade. Pynt stengene som du ønsker.
Du kan oppbevare stengene i en tett kakeboks, og de egner seg også godt til å fryses.
ingredienser
Directions
Dryss litt hvetemel på bakebordet. Trill ut kransekakemassen i fingertykke remser. Del remsene i ca. 8 cm lange stenger og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 170° i ca. 10 minutter. De skal bli lys gylne, og er best når de er litt myke i midten. Avkjøl på rist.
Smelt sjokoladen i vannbad. Dypp endene i smeltet sjokolade og etterpå i kokos. La dem stivne på rist.
Lag et kremmerhus av papir og fyll det med smeltet sjokolade. Pynt stengene som du ønsker.
Du kan oppbevare stengene i en tett kakeboks, og de egner seg også godt til å fryses.