Lekker daimkake av is

 

Foto: Svein Brimi

Foto: Svein Brimi

Hei, kjære lesere!

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Her har du litt funfacts om den deilige sjokoladen bestående av sprø mandelkrokan med et mykt sjokoladetrekk rundt:

* Visste du at Daim tidligere het Dajm? Den bytttet navn i Norden i 1990 for å få lik uttale i alle land. I Storbritannia het sjokoladen tidligere Dime, men det ble i 2005 byttet til Daim.

* Den er mest populær i Skandinavia, men blir også solgt i blant annet Frankrike, Tyskland og Storbritannia.

* Sjokoladen ble lansert i Sverige og Norge i 1953, i Finland rundt 1963 og i Danmark i 1971.

* Daim blir produsert på en fabrikk i Upplands Väsby, nord for Stockholm.

* I 2007 ble det lansert en Limited Edition Daim med Cappuccino-smak, mens det i 2008 er kommet én med skogsbærsmak.

For de fleste sjokoholikere, meg selv inkludert, er ikke Daim til å unngå. Har dere smakt den store melkesjokoladeplaten med Daim-biter? Altså … Den er til å få tårer i øynene av.

Derfor er jeg av den formening at en iskake med Daim aldri i livet kan slå feil an! Sjekk ut denne herlige oppskriften laget av Anita Bakker for Hjemmet. Mmm …

Kommentarer

Annonse:

Kaker Sjokolade