Den perfekte browniesen

Den perfekte browniesen

Endelig har jeg funnet den ultimate oppskriften!

Oppskrift av: Fredrik Solbakk Andersen

Ingredienser

400 g

sukker

4 stk

egg

50 g

kakao

100 g

70% kakaosjokolade

1 ts

salt

120 g

mel

Slik gjør du det:

Start med å hakke alle sjokoladen. Smelt så smøret på medium varme. Når smøret er smeltet tilsetter du sukkerer og rører i 2 minutter over platen.
Ha blandingen over i en skål, og tilsett egg, kakao og 1/3 av den hakkede sjokoladen.
Sikt inn mel, salt og bakepulver, og vend dette forsiktig inn til alt er godt blandet.
Tilsett enda 1/3 av sjokoladen, og vend dette forsiktig inn.
Fordel røren i en form, og fordel det som er igjen av sjokolade på toppen før du steker brownien på 175 grader i ca 30 minutter.
Avkjøl, og server med krem, is eller f.eks karamellsaus.