Har du ikke all verdens tid til å bake, er muffins blant de kjappe kakene. Med raus sjokoladekrem på toppen, glir de ned på høykant.
24 muffins
Smelt smør og avkjøl.
Visp sammen egg, kefir og avkjølt, smeltet smør til godt blandet.
Ha alle de tørre ingrediensene unntatt kokesjokoladen i en annen bolle, rør sammen og hell i eggeblandingen. Bland godt men ikke rør for lenge.
Vend til slutt inn hakket kokesjokolade.
Fordel deigen i muffinsformer og stek midt i ovnen ved 180° i 18 minutter.
Test om de er ferdige ved å stikke en kakepinne i midten av en muffins.
Avkjøl på rist.
Pisk smøret til sjokoladekremen mykt før du har i melis, litt om gangen. Sikt i kakao og vaniljesukker til slutt og rør inn kaffe. Pisk til en kremet og fast konsistens. Sprøyt eller fordel kremen på muffinsene og pynt med hakket sjokolade og nøtter.
Bak muffinsene og frys ned uten sjokoladekrem. Praktisk å ta med på hyttetur og pynte med topping før du serverer.
ingredienser
Directions
Smelt smør og avkjøl.
Visp sammen egg, kefir og avkjølt, smeltet smør til godt blandet.
Ha alle de tørre ingrediensene unntatt kokesjokoladen i en annen bolle, rør sammen og hell i eggeblandingen. Bland godt men ikke rør for lenge.
Vend til slutt inn hakket kokesjokolade.
Fordel deigen i muffinsformer og stek midt i ovnen ved 180° i 18 minutter.
Test om de er ferdige ved å stikke en kakepinne i midten av en muffins.
Avkjøl på rist.
Pisk smøret til sjokoladekremen mykt før du har i melis, litt om gangen. Sikt i kakao og vaniljesukker til slutt og rør inn kaffe. Pisk til en kremet og fast konsistens. Sprøyt eller fordel kremen på muffinsene og pynt med hakket sjokolade og nøtter.
Bak muffinsene og frys ned uten sjokoladekrem. Praktisk å ta med på hyttetur og pynte med topping før du serverer.