Her er alt hva et kakehjerte begjærer; deilig bunn, myk krem med sjokoladebiter som er toppet med sjokoladesaus og kokosboller. Og det beste; den er enkel å lage.
Springform ca. 22 cm i diameter/8 porsjoner
Kok opp smør, vann og kakao. Ta kjelen av varmen og rør inn sukker. Visp inn rømme og resten av ingrediensene.
Smør kakeformen og hell røren i formen. Sett kaken midt i ovn ved 180° i ca. 40 min, sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig. La kaken stå litt i formen før den avkjøles helt på rist.
Visp fløten til krem. Grovhakk sjokoladen og bland inn. Bre kremen over kaken.
Smelt sjokoladen i fløten og la det småkoke til det tykner. Avkjøl sausen.
Hell sjokoladesaus over kaken og pynt med små kokosboller og annen pynt som gjør kaken festfin.
ingredienser
Directions
Kok opp smør, vann og kakao. Ta kjelen av varmen og rør inn sukker. Visp inn rømme og resten av ingrediensene.
Smør kakeformen og hell røren i formen. Sett kaken midt i ovn ved 180° i ca. 40 min, sjekk med en kakepinne om kaken er ferdig. La kaken stå litt i formen før den avkjøles helt på rist.
Visp fløten til krem. Grovhakk sjokoladen og bland inn. Bre kremen over kaken.
Smelt sjokoladen i fløten og la det småkoke til det tykner. Avkjøl sausen.
Hell sjokoladesaus over kaken og pynt med små kokosboller og annen pynt som gjør kaken festfin.