Påskekonfekt i to lag med ristede mandler og appelsin

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

Fudge Bakelyst 1

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Ikke bare fudge, men fudge i to lag! Det første laget er mørk sjokolade med ristede mandler, og det andre laget er hvit sjokolade krydret med vanilje og appelsin!

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Nydelig myk sjokoladekonfekt som passer like godt til sofakos som når du trenger litt ekstra energi i skiløypa. Eller kanskje du har lyst å fylle påskeegget med noe hjemmelaget i år?

Ikke bare er denne fudgen utrolig god, men den er også superlett å lage, du trenger nesten bare å smelte og røre!

Fudge Bakelyst 2

Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Til denne oppskriften har jeg brukt en teflonform på 20×20 cm, men du kan også bruke en større form. Vær da oppmerksom på at fudgen blir noe lavere, og lagene tynnere.

NB! Husk å bruke søtet kondensert melk, altså ikke Vikingmelk, som ikke er tilsatt sukker.

Kommentarer

Annonse:

Sjokolade Smått og godt