Rullekake med vaniljekrem og firkløver

Rullekake med vaniljekrem og firkløver

Rull en sjokoladekake! Denne rullekaken smaker himmelsk godt av sjokolade, vaniljekrem og hasselnøtter.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

3 stk

egg

1.5 dl

sukker

2 ss

kakao

Fyll

Pynt

1 dl

firkløver, grovhakket

Slik gjør du det:

Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.
Hell røren i en langpanne, ca 30x35 cm, som er kledd med bakepapir.
Stek kaken midt i ovnen ved 250 grader i 5 minutter. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller matpapir strødd med sukker. La langpannen ligger over kaken mens den avkjøles.
Fordel vaniljekremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten på kaken ligge ned.
Visp kremfløten stiv og bre den over rullekaken. Dryss over grovhakket firkløver.