Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no
Ah moreller! Sommerlige, søte, og nydelige å spise rett fra posen!
Men visste du at de også er kjempegode i bakst?
På denne tiden av året er det en fryd å gå i matbutikken, med all den ferske frukten tilgjengelig, og det er fryktelig fristende å fiske med seg et par poser moreller på vei til kassen.
Skulle du mot formodning ikke orke å spise mer etter den første posen, så har jeg noe du kan bruke den andre til, du kan nemlig lage denne nydelige rustikke sjokoladekaken som er spekket med saftige og aromatiske moreller!
Denne sjokoladekaken er laget med hvit sjokolade, og blir derfor ekstra søt og rund i smaken, og sammen med morellene som blir ekstra smakfulle når de varmes opp, blir dette en utrolig deilig sommerkake.
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no
Kaken får dessuten en mørk og sprø skorpe, som nesten smaker litt karamellisert, og en deilig myk innside.
Server varm med vaniljeis, eller spis den avkjølt til en kopp te.