


Jeg er vanligvis veldig forutsigbar når det kommer til kjeks, eller cookies, som jeg kaller dem om hverandre. Jeg vil ha dem chewy, seige og lyse, med store sjokoladebiter. Tenk sånn som de du får i bakeavdelingen på Meny og Ultra, de som er på størrelse med hånden din, og dufter brunt sukker.
Men noen ganger så er det faktisk greit å prøve noe nytt! Og nå som høsten banker på døren så har jeg lyst å svare: «Oh hey, så hyggelig at du kom innom, jeg har bakt cookies!» Og for meg så er det noe med både gresskar og kanel som skriker høst. Så når jeg da like vel skulle bevege meg utenfor min vanlige chocolate chip cookie, så kunne jeg like godt gjøre det med høststil og kjøre på med en ordentlig luftig og smakfull gresskarcookie!
Disse kjeksene er med hånden på hjertet den mest luftige kjeksen jeg noen gang har laget. Også så myk og god! Alt for lett å spise… jeg spiste tre stykker, varme, rett fra ovnen… Men siden det er gresskar i disse her så blir det jo nesten som å spise salat. Sant?
Men hva er en Snickerdoodle? Det er en amerikansk kjeks som er luftig og lys, og dyppes i en blanding av kanel og sukker før den stekes, slik at den får et nydelig crispy ytre som knaser godt mot tennene før du kommer til den myke kjernen og de mørke sjokoladedråpene. En perfekt høstcookie spør du meg!