Ikke la deg lure av at kaken ser komplisert ut, dette klarer du også. Garantert en fulltreffer på kakebordet!
Oppskriften gir 1 kake/form ca. 22 cm i diameter
Visp smør og sukker hvitt.
Tilsett egg, ett og ett om gangen.
Bland inn resten vekselvis.
Hell røren i en liten rund kakeform, 22 cm i diameter.
Stek kaken i ovn ved 175° midt i ovn i ca. 60 min. Avkjøl.
Sjokoladekrem: Pisk smør og melis hvitt. Tilsett resten og pisk videre i noen minutter til myk og passe tykk krem.
Del kaken i to eller tre lag og bre sjokoladesmør mellom lagene.
Montering: Skjær ut et stykke av kaken (se bildet) Dekk hele kaken med sjokoladekrem til slutt. Fyll «hullet» med bringebær og sjokoladebiter og fordel resten på toppen av kaken som pynt.
ingredienser
Directions
Visp smør og sukker hvitt.
Tilsett egg, ett og ett om gangen.
Bland inn resten vekselvis.
Hell røren i en liten rund kakeform, 22 cm i diameter.
Stek kaken i ovn ved 175° midt i ovn i ca. 60 min. Avkjøl.
Sjokoladekrem: Pisk smør og melis hvitt. Tilsett resten og pisk videre i noen minutter til myk og passe tykk krem.
Del kaken i to eller tre lag og bre sjokoladesmør mellom lagene.
Montering: Skjær ut et stykke av kaken (se bildet) Dekk hele kaken med sjokoladekrem til slutt. Fyll «hullet» med bringebær og sjokoladebiter og fordel resten på toppen av kaken som pynt.