Sjokoladekake med Guinness

Dette blogginnlegget er skrevet av Camilla Lindholm fra Bakegleder-camilla.blogspot.no.

Foto: Camilla Lindholm/http://bakegleder-camilla.blogspot.no/
Foto: Camilla Lindholm/bakegleder-camilla.blogspot.no
Foto: Camilla Lindholm/http://bakegleder-camilla.blogspot.no/
Foto: Camilla Lindholm/bakegleder-camilla.blogspot.no

Min samboer har blitt 40! Og feiring med kake og gaver måtte jo til 😉 Vi hadde fått barnefri den helgen, og var ute og spiste og fikk gode drinker.

Så hadde lovet jentene at vi skulle vekke ham med kake på lørdag, og man holder jo det man lover, prøver så godt man kan i hvert fall … Men akkurat det med kake skulle jeg klare å holde 😉

Man skal jo feires når man fyller rundt, selv om han ikke ville lage noen stor greie ut av det. Men vi er glad i ham og ønsket å sette litt ekstra stas på ham.

Må jo bare innrømme at når det er til en sånn anledning, så liker jeg å lage en kake som jeg vet er god. Så det ble en reprise på en kake som jeg synes er helt fantastisk! Denne gangen med en liten tvist. Tok en chilli, fjernet frøene og finhakket den og hadde den i røren, ble veldig godt.

Det øverste bildet er fra første gangen jeg lagde kake med Guinness. Denne gangen brukte jeg samme oppskriften, bare at jeg pyntet den med marsipan i stedet for frostingen. Gjør det du foretrekker best! Det blir garantert en vinner uansett.