Slik får du perfekt blåbærbakst

Dette er et annonseinnlegg fra Idun.

Blaabaerpai-med-marsipan_article_image_723
BLÅBÆRPAI: Du finner lenke til oppskriften på denne herlige blåbærpaien nederst i blogginnlegget.

Høsttid er blåbærtid. Og det er lite som er så godt som blåbær. Både de store man får kjøpt i butikken året rundt, men kanskje spesielt de norske, som har kort sesong og som smaker enda mer intenst.

Blåbær har tradisjonelt vært mye brukt til safting og sylting, men i de senere årene har det også blitt vanlig å bruke blåbær som sunn og god snacks for både barn og voksne.

 

Nytt Blåbærfyll fra Idun Mors Hjemmebakte

Har du forsøkt å bake med blåbær har du kanskje erfart at det fort blir mye klin fordi bærene renner ut av baksten under steking.

Det problemet har Idun Mors Hjemmebakte gjort noe med.

Den store høstnyheten Bakeklart Blåbærfyll er et ferdig bakefyll som passer perfekt i muffins, pai og hvetebakst, og som gir deg den autentiske blåbærsmaken helt uten søl. Blåbærfyllet er nemlig bakefast, noe som rett og slett innebærer at fyllet holder seg der det skal være – inne i baksten ! 🙂

I tillegg har Bakeklart Blåbærfyll lang holdbarhet hvis pakken er uåpnet, og holder en uke i kjøleskap etter at du har åpnet pakken. Det betyr at du alltid kan ha deilig blåbærfyll tilgjengelig.

ENKEL BAKST: Idun Mors Hjemmebakte Bakeklart Blåbærfyll er nå i butikkene. FOTO: Idun Mors Hjemmebakte

Blåbær har en rekke helsefordeler. Mest kjent er det kanskje at blåbær inneholder store mengder antioksidanter. Blåbær inneholder godt med C-vitamin. C-vitamin øker opptaket av jern i kroppen, og er også viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. Blåbær inneholder også en del kostfiber.

Klikk her for oppskrift på deilige blåbærmuffins

Blaabaermuffins_article_image_723

Klikk her for oppskrift på blåbærpai med marsipan

Blaabaerpai-med-marsipan_article_image_723

Klikk her for oppskrift på tebrød med hasselnøtter og blåbærfyll

blabaer (1) - Kopi

Klikk her for oppskrift på formkake med blåbær og kokos

blabaer (2) - Kopi

 

Se også:

Slik får du det beste gjærbakstresultatet

Kilder: Wikipedia, frukt.no