Ta litt lys sjokolade, like mye mørk sjokolade og topp med Snickers. Resultatet blir denne himmelsk gode og litt seige sjokoladekaken.
Ca. 16 biter
Pisk egg og sukker luftig.
Snitt opp vaniljestangen, skrap ut frøene og ha dem i eggedosisen.
Bland i hvetemelet.
Del deigen i to like store deler.
Smelt 100 g smør i to små kjeler. Ta kjelene av platen. Tilsett oppdelt mørk sjokolade i den ene kjelen og oppdelt hvit sjokolade i den andre. Rør i kjelene til sjokoladen har løst seg opp.
Bland den smeltede mørke sjokolade i den ene halvdelen med deig, og den smeltede hvite sjokoladen i den andre halvdelen med deig.
Kle en liten langpanne, ca. 20 x 30 cm, med bakepapir. Ha den mørke og hvite deigen i langpannen i klatter om hverandre så du får en marmorert kake.
Del hver Snickers opp i 10–12 biter. Stikk Snickersbitene ned i deigen.
Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 20–25 min.
Avkjøl kaken før den løftes ut av formen.
Del kaken opp i passe store firkanter.
ingredienser
Directions
Pisk egg og sukker luftig.
Snitt opp vaniljestangen, skrap ut frøene og ha dem i eggedosisen.
Bland i hvetemelet.
Del deigen i to like store deler.
Smelt 100 g smør i to små kjeler. Ta kjelene av platen. Tilsett oppdelt mørk sjokolade i den ene kjelen og oppdelt hvit sjokolade i den andre. Rør i kjelene til sjokoladen har løst seg opp.
Bland den smeltede mørke sjokolade i den ene halvdelen med deig, og den smeltede hvite sjokoladen i den andre halvdelen med deig.
Kle en liten langpanne, ca. 20 x 30 cm, med bakepapir. Ha den mørke og hvite deigen i langpannen i klatter om hverandre så du får en marmorert kake.
Del hver Snickers opp i 10–12 biter. Stikk Snickersbitene ned i deigen.
Stek kaken midt i ovnen ved 200° i ca. 20–25 min.
Avkjøl kaken før den løftes ut av formen.
Del kaken opp i passe store firkanter.