Vegansk sjokoladekonfekt med ristede hasselnøtter!

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

Bakelyst Vegansk konfekt1
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

 

Bakelyst Vegansk konfekt2
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Liker du Ferrero Rocher? Da kommer du til å elske denne sjokoladekonfekten bestående av et sjokoladeskall med sjokolade- og hasselnøttfyll.

Hasselnøttene ristes før de tilsettes fyllet, for en ekstra rund og god smak!

Disse er såå enkle å lage, og så utrolig god, og består kun av tre ingredienser!

Første gangen jeg laget denne så brukte jeg kun veganske råvarer, og det er det du får oppskriften på her.

Vil du bruke tradisjonelle ingredienser så anbefaler jeg å bruke lys kokesjokolade til sjokoladeskallet, og et kremete sjokoladepålegg til fyllet, som for eksempel Nutella!