Appelsinsukker med vanilje

Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Jeg hadde egentlig tenkt å vente med å dele denne oppskriften til det ble juletider, men jeg ble så fornøyd med den her at jeg nesten bare må gjøre det nå! Det er tross alt ikke så fryktelig mye som minner om sommervær ute akkurat nå, så en kopp kakao eller sterk kaffe med en skje eller to av dette her er vel ikke bare å anbefale, men nesten obligatorisk…

Jeg fikk en idé her om dagen, om at man kunne bruke smakssatt sukker til kakao, når man lager kakao fra bunnen av vel og merke. Eller i brownies, eller muffins, eller til kremer, eller alle andre steder man bruker sukker, eller vaniljesukker for den saks skyld.

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Men det jeg tenkte da, var at man kunne lage en liten christmas edition av dette sukkeret og blande inn appelsinskall! Og ved å gni sukkeret og appelsinskallet sammen ville oljene i appelsinskallet blande seg med sukkeret og lage en nydelig aroma som ville komplimentere vaniljen ganske så godt!

Er ikke merkelappen på glasset fin forresten? Jeg elsker sånne merkelapper, og denne her er faktisk en chalkboard lapp som man kan tegne eller skrive på med kritt-penn. Jeg var så heldig å få tilsendt en pakke av disse her fra Honey Oak, en nettbutikk med så og si alt du trenger til fest og partydekor. Du skal ikke se bort ifra at det kommer flere små artikler fra Honey Oak med på bildene her på bloggen, de hadde nemlig veldig god kvalitet og et rustikk preg som jeg er skikkelig sucker for!

Men tilbake til sukkeret! Det kunne ikke vært enklere å lage, og jo lenger du lar sukkeret stå i boksen, jo mer kommer det til å smake.

Jeg vurderer nesten å legge dette sukkeret i små skåler rundt om i huset, det dufter så utrolig godt!

Kommentarer

Annonse:

Smått og godt