Alle bilder: Manuela Kjeilen/passionforbaking.com.
Jeg begynte å lage egen bringebærsorbet i fjor, det er så enkelt å lage og så innmari godt, spesielt nå det er sommer. Du kan lage det med hvilken som helst frossen frukt. Jeg lagde bringebær sorbet med sitronsmak og raw lakrispulver, kombinasjonen er bare magisk, og så frisk.
Bringebærsorbet pops med raw lakris
500 g frosne bringebær
200 g søt kondensert melk*
1-2 ts raw lakrispulver
revet skall og juice fra 1/2 sitron
Fremgangsmåte
*Søt kondensert melk er en tykk, gulaktig og kremete melk, viktig at du ikke forveksle det med Vikingmelk da det ikke funker i denne oppskriften.
Ha alt i en blender og la den gå ca. 5 minutter til du har en tykk og myk sorbet.
Hell over i en iskremboks og sett i fryseren et par timer, eller ha den i treat pops slik jeg gjør.
Holdes bra i fryseren i opptil 4 uker.
Ha en topp dag videre!