Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra passionforbaking.com

Det går mye iskrem på denne tiden, i hvert fall hjemme hos meg, så her om dagen laget jeg en litt mer fancy iskrem som jeg serverte til mine gjester etter en god middag.
Her kommer framgangsmåten. Enjoy!
Fancy iskrem
Du trenger følgende:
* Sjokolade etter din smak og eventuelt den fargen du foretrekker
* Silikonform med en fancy figur
* 1 boks søt kondensert melk
* 4 dl. kremfløte
* 2-3 ss pasjonsfrukt
Hell søt kondensert melk i en mikserbolle. Hell også i kremfløten.
Visp til blandingen blir luftig, ca. 4-5 minutter, tilsett pasjonsfrukt og vend inn.
Start med å smelte sjokolade. Pensle silikonformen godt med den smeltede sjokoladen og sett i fryseren i cirka 5 minutter. Gjenta pensling og frysing ca. tre ganger.
Fyll formen med iskrem, nesten helt til toppen, og sett det i fryseren i 30 minutter. Ta den så ut og dryss cirka 1 ss med sjokolade på toppen slik at den dekker all iskremen.
Frys det så i minst 3 timer.
Like før du skal servere, «popper» du dem ut av silikonformen.
Servér med kjærlighet…
Om du vil kan du hoppe over det med sjokolade, og bare fylle formen med iskrem, men da smelter det fortere og kan ikke serveres slik jeg gjør det her.
Håper dere ble fristet.
Ønsker dere alle en toppers sommer videre.