Rabarbramuffins

Rabarbramuffins

Noen herlige rabarbramuffins...

Christopher Sjuve
30 minutter

Ingredienser

Muffinsrøre

375 g

hvetemel

2.5 ts

bakepulver

125 g

sukker

Fyll

3 ss

sukker

2 ss

vann

Smuldredeig

2 ss

smør

Slik gjør du det:

Start med å lage fyllet: Bland alle ingrediensene i en liten kjele. Varm sakte opp og la det småkoke i fem minutter. Sett tilside.
Lag smuldredeigen: Smelt smøret og tilsett de andre ingrediensene. Rør rundt og sett tilside.
Lag muffinsrøra: Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle. Visp
smør, melk og egg i en mindre bolle. Tilsett eggblandingen i de tørre ingrediensene og rør til alt er godt blandet. Smør en 12-hullet muffinsform. Fordel halvparten av røren i koppene, leggg deretter på et lag med fyll, og fordel resten av røren oppå. Avslutt med å ha smuldredeig på toppen.
Stekes i ovnen på ca 200 grader i ca 20 minutter. La muffinsene stå og avkjøle seg i forma i 5-10 min før de serveres.
Oppskriften er fra bloggen minmiddag.no.