Bakelyst Bakelyst

For oss som liker å bake

  • Boller og brød
  • Kaker
  • Sjokolade
  • Smått og godt
  • Allergivennlig
  • Om oss
  • Personvern og cookies
i Smått og godt på 26. mai 2015 26. oktober 2015

Hjemmelaget riskrem med rød saus

Dele Facebook Twitter Pinterest Google+ Email
Foto: Erik Hannemann
Foto: Erik Hannemann

Her har du oppskriften på den ultimate juledesserten. Det smaker tross alt best hjemmelaget. Enig?

dessert jul juledessert julemat riskrem rød saus

Dele denne

Forrige innlegg

← Sjokoladelangpanne med helnøttglasur
Sjokoladelangpanne med helnøttglasur

Neste innlegg

Multekrem →
Multekrem

Kan hende du også liker

Smått og godt

Tilslørte gress-karer

Vis innlegg
Smått og godt

Hjemmelaget riskrem

Vis innlegg
Smått og godt

Lag dine egne karameller

Vis innlegg

Anne Lise trodde hun ikke kunne få barn. Nå er hun seksbarnsmor

footer text
Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Bloggen ligger pa www.bakelyst.no, en tjeneste som eies av Egmont Publishing AS.