Dette innlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

Hei alle sammen!
En av godsakene jeg elsker å lage er iskrem med kokos.
Denne iskremen kan du lage i vakre pastellfarger om du vil. De er enkle å lage og bare såååå utrolig gode …
Coconut Ice (ca. 35-40 mini)
Oppskriften er samlet nederst i innlegget.
Smør til å smøre formen med
390 g søt kondensert melk
350 g kokos
350 g melis
1 ts vaniljeekstrakt
Evt pastafarge
Evt 1 ts. titandioksid (kan utelates, se tips under)
Ha alle ingredienser unntatt pastafarge i en bolle og rør godt. Bruker du titandioksid kan du tilsette det nå.
Legg bakepapir i en form, jeg bruker en på 20 x 30 cm. Smør bakepapiret med matfett og ha halvparten av kokosrøren i formen, press den ned med hendene.
Farg eventuelt den resterende kokosrøren rosa ved å tilsette en dråpe med pastafarge, bland det godt og fordel det over det hvite laget.
Sett plastfolie over formen og la den stå på et kjølig sted til dagen etter.
Skjær den så i passende biter, del med andre rundt deg og nyt!
Så sukkersøte å gi bort i en gjennomsiktig eske som jeg bruker her, med et bånd på toppen. Denne iskremen kan oppbevares i minst tre uker på et kjølig sted.
Tips: Ved bruk av 1 ts. titandioksid blir kokosblandingen enda hvitere, og når du farger den f.eks. rosa blir det en vakker babyrosa farge.
Ønsker dere alle en fin dag videre, varme klemmer fra meg til deg.