Iskrem med kokos

Dette innlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

PicMonkey Collage

Alle foto: Manuela Kjeilen/passionforbaking.com

Hei alle sammen!

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

En av godsakene jeg elsker å lage er iskrem med kokos.

Denne iskremen kan du lage i vakre pastellfarger om du vil. De er enkle å lage og bare såååå utrolig gode …

Coconut Ice (ca. 35-40 mini)

Oppskriften er samlet nederst i innlegget.

Smør til å smøre formen med

390 g søt kondensert melk

350 g kokos

350 g melis

1 ts vaniljeekstrakt

Evt pastafarge

Evt 1 ts. titandioksid (kan utelates, se tips under)

Ha alle ingredienser unntatt pastafarge i en bolle og rør godt. Bruker du titandioksid kan du tilsette det nå.

E95A5962

E95A5966

Legg bakepapir i en form, jeg bruker en på 20 x 30 cm. Smør bakepapiret med matfett og ha halvparten av kokosrøren i formen, press den ned med hendene.

E95A5978

Farg eventuelt den resterende kokosrøren rosa ved å tilsette en dråpe med pastafarge, bland det godt og fordel det over det hvite laget.

E95A5989

Sett plastfolie over formen og la den stå på et kjølig sted til dagen etter.

E95A6002

Skjær den så i passende biter, del med andre rundt deg og nyt!

E95A6678

Så sukkersøte å gi bort i en gjennomsiktig eske som jeg bruker her, med et bånd på toppen. Denne iskremen kan oppbevares i minst tre uker på et kjølig sted.

Tips: Ved bruk av 1 ts. titandioksid blir kokosblandingen enda hvitere, og når du farger den f.eks. rosa blir det en vakker babyrosa farge.

E95A7020

Ønsker dere alle en fin dag videre, varme klemmer fra meg til deg.

E95A2977

Logo Manuela (2)

Kommentarer

Annonse:

Smått og godt