Nydelig til champagne og fint som kakepynt. Men de er også veldig gode til en kopp kaffe.
1 porsjon gir ca. 20 stk.
Skyll jordbærene og behold hamsen på.
Brekk sjokoladen i biter og ha de i en bolle sammen med delfiafett. Sett bollen over en kjele med vann,- og smelt sjokoladen og fettet. Rør det sammen når alt har smeltet, slik at du får en glatt masse.
Hold i hamsen og dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen. Legg dem på bakepapir til sjokoladen stivner.
Brekk eventuelt opp lys sjokolade og bitene i en bolle. Smelt sjokoladen over vannbad. Avkjøl noe.
Ha den fortsatt flytende sjokoladen i en plastpose, klipp et lite hull i hjørnet og dekorer den mørke sjokoladen med noen striper lys sjokolade. Avkjøl.
TIPS!
Du kan variere slik at noen bær dyppes i lys sjokolade, noen i mørk og noen kan du lage rosa ved å tilsette litt konditorfarge i den lyse sjokoladen.
ingredienser
Directions
Skyll jordbærene og behold hamsen på.
Brekk sjokoladen i biter og ha de i en bolle sammen med delfiafett. Sett bollen over en kjele med vann,- og smelt sjokoladen og fettet. Rør det sammen når alt har smeltet, slik at du får en glatt masse.
Hold i hamsen og dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen. Legg dem på bakepapir til sjokoladen stivner.
Brekk eventuelt opp lys sjokolade og bitene i en bolle. Smelt sjokoladen over vannbad. Avkjøl noe.
Ha den fortsatt flytende sjokoladen i en plastpose, klipp et lite hull i hjørnet og dekorer den mørke sjokoladen med noen striper lys sjokolade. Avkjøl.
TIPS!
Du kan variere slik at noen bær dyppes i lys sjokolade, noen i mørk og noen kan du lage rosa ved å tilsette litt konditorfarge i den lyse sjokoladen.