Klassisk hjemmelaget karamellpudding

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Oslo 20141028 Julebilg 2014. Maten er laget av Anita Bakker.

Fra julebilaget til Hjemmet. Maten er laget av Anita Bakker. FOTO: Svein Brimi.

Alle elsker vel hjemmelaget karamellpudding! Heart

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Denne oppskriften fant vi ukebladet Hjemmet – og nå kan vi dele den med deg!

Jeg vet ikke om noen som ikke liker denne nydelige, kremete, milde desserten.

Det ikke alle vet er at karamellpudding er kjempelett å lage!  Og smaken på hjemmelaget karamellpudding blir jo virkelig en helt annen enn på ferdigkjøpt karamellpudding, så det er i hvert fall ikke noe tvil om at resultatet er verdt tiden. Du bruker i grunnen ikke særlig lang tid heller, for de timene karamellpuddingen skal steke og avkjøles, kan du jo gjøre noe annet…  Smile

Karamellpudding er dessuten en genial dessert å lage hvis du planlegger selskap fordi den tåler godt å stå i kjøleskapet i et par dager før servering.

Jeg ble skikkelig begeistret første gang jeg lagde hjemmelaget karamellpudding.

Prøv du også!

Kommentarer

Annonse:

Smått og godt