Knasende sjokolademousse med krokan og bringebær

sjokmousse3

Allte foto: Manuela Kjeilen/passionforbaking.com

Denne enkle og velsmakende sjokolademoussen elsker jeg å servere som dessert.

Den er enkel å lage, og kan varieres på mange måter.

I denne tilsetter jeg hjemmelaget krokan slik at det blir en deilig «crunch».

E95A4728

Crunchy Chocolate Mousse (6 porsjoner)

50 g smør

100 g sjokolade

1 ss sterk kaffe

6 eggehviter

1 dl sukker

100 g knust krokan (du kan også bruke Daim)

Evt. friske bær til pynt

Fremgangsmåte

Varm smør og sjokolade i mikrobølgeovnen. Tilsett så sterk kaffe og la det hele avkjøles.

E95A3292

Pisk sammen eggehvitene og sukkeret.

E95A3307

Hell så i den smeltede, avkjølte sjokoladen – litt og litt om gangen.

E95A3335

Tilsett knust krokan eller Daim.

E95A3345

E95A3354

Fordel blandingen i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet i minst 2 timer.

E95A4012

Server med deilige friske bær.

 

Håper dere ble fristet!

Varme klemmer fra meg til deg.

1

Logo2-Manuela-212