Love Hearts med hjemmelaget marsipan

Love Hearts med hjemmelaget marsipan

Disse er en sikker vinner i bursdag, bryllup eller andre festligheter!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

500 g

Mandler (skåldet)

500 g

melis

3.5 dl

Eggehviter

1 ts

Vaniljepasta

1 ss

Titanoksid (blekemiddel)

Pastafarger

Hjerteformet utstikker

Mini bokstavpreger

Slik gjør du det:

Finmal mandlene i en kjøkkenmaskin.
Hvisdu ikke har en kjøkkenmaskin, kan du bruke mandelmel. Du trenger da i tillegg også muskler og tålmodighet ...
Bland de malte mandlene med melis og kjør maskinen engang til.
Tilsett vaniljepaste og eggehvite, litt av gangen, hold eventuelt litt igjen av eggehvitene hvis marsipanen blir for klissete.
Bland inn titandioksid for å gjøre marsipanen ekstra hvit.Kjør maskinen til massen kommer sammen i en stor klump.
Del marsipanen i 2-3 like store deler, og bland eventuelt en dråpe pastafarge i hver del.Elt marsipanen til du ser at fargen er jevnt fordelt.
Strø litt melis på bakebordet og kjevle marsipanen flat.Bruk en preger med minibokstaver eller en Love Heart-utsikker, og trykk ut ordene du ønsker, for eksempel "You are mine", "I love you" eller "Be mine".
Trykk ordnene forsiktig inn i marsipanen, og bruk deretter en liten hjerteformet utstikker til å trykke ut et hjerte.
Håper dere ble fristet å lage disse, de er utrolig fine å servere i bryllup eller fest.
Du kan også bruke stempler for å få en fin og unik design.