Luftige horn med ost og kylling

Dette blogginnlegget er skrevet av Tove Holter fra www.idefull.no

Foto: Tove Holter / Idéfull.no
Foto: Tove Holter / Idéfull.no

 

Foto: Tove Holter / Idéfull.no
Foto: Tove Holter / Idéfull.no

 

«Hvilken matpakke ville du hatt med deg på langtur i bilen?» spurte jeg yngstemann, eldstemann og ektemann om for å fiske etter en idé til et nytt innlegg (idétom??)

Alle som en, var enige om at vikinghornene mine ville vært en perfekt følgesvenn i bilen. Da det allerede er et innlegg om disse på bloggen, kunne jeg jo ikke lage disse igjen. Jeg måtte finne på noe nytt… 🙂

Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige horn og fylle dem med ost og kylling.

Man kan egentlig fylle dem med hva man måtte ønske, middagsrester av kjøtt delt i små biter eller kjøttdeig eller pizzafyll kanskje.