Multekrem med Drambuie

Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv.

Oslo 20141028 Julebilg 2014. Maten er laget av Anita Bakker.

Foto: Svein Brimi

Multekrem forbinder jeg med min barndoms jul hos bestemor. Ikke en eneste jul uten at det ble servert en stor bolle multekrem på julaften!

Blogginnlegget fortsetter etter annonsen:

Denne oppskriften fra ukebladet Hjemmet er klassisk, men likevel litt ny fordi multene skal ligge og marinere en liten stund i likøren Drambuie før de blandes med den piskede kremen.

Mmmm… sier jeg bare – dette bare vet jeg at må bli skikkelig godt!  Yum

PS: Skal du servere desserten til barn, vil jeg anbefale deg å droppe marineringen i Drambuie. Eller – jeg har en enda bedre ide! Lag dobbel porsjon dessert og la den ene være med og den andre uten….  Smile

 

Kommentarer

Annonse:

Smått og godt