Dette bogginnlegget er skrevet av Leif Inge Bårdsen fra Matmonster.blogg.no.

Denne godbiten her hentet jeg inspirasjon fra flymaten da jeg skulle hjem fra Miami. Den var veldig god, men litt for søt for meg.
Så da ville jeg lage min egen vri. En med frisk og syrlig eplemost lagd av norske epler og ett lag med rømmetopping samt salt karamellsaus, intet mindre!.
Og for å si det sånn: Resultatet ble FANTASTISKT!
Jeg stekte også ostekakene i vannbad som gjorde at den ble superkremete. Denne anbefales å prøve!
I tillegg er den perfekt til å ha i fryseren på lur. Og spesielt nå på denne årstiden hvor det er deilig med innekos og noe godt i glasset. Så er jo dette en perfekt kake å servere til dine gjester. Eller å ta med til kaffebesøket;-)
Oppskriften er veldig enkel.
Karamellsausen og eplemosten kan også lages dagen før. Om du har hastverk så kan du både kjøpe eplemost og karamellsaus ferdig i butikken, men jeg anbefaler å lage det selv.
Glassene jeg brukte har jeg kjøpt på Søstrene Grene. Det blir 6 stk ostekaker.
Håper det smaker!
Vi blogges;-)