Rekk opp hånden den som skal ha riskrem til dessert i julen! Dette er en av de absolutt mest populære juledessertene. Selveste smaken av jul!
1 porsjon er nok til 4-6 personer.
Visp fløten med sukker og vaniljesukker til luftig krem.
Bland inn ferdigkokt, kald risgrøt.
TIPS!
Vil du ikke ha riskremen så kompakt, kan du tilsette mindre risgrøt i kremen.
Ha riskremen i en pen serveringsskål, dryss over litt hakkede mandler og pynt gjerne med bringebær på toppen.
Bland saft av bringebær, en del sterkere enn når du drikker den.
Kok opp saft og tilsett potetmel utblandet i litt vann i tynn stråle under omrøring.
TIPS!
Ikke kok sauser med potetmel for lenge, da blir den seig. Det holder å koke opp til du får én stor boble.
Strø litt sukker på toppen. La saften bli kald. Server riskremen med herlig rødsaus.
ingredienser
Directions
Visp fløten med sukker og vaniljesukker til luftig krem.
Bland inn ferdigkokt, kald risgrøt.
TIPS!
Vil du ikke ha riskremen så kompakt, kan du tilsette mindre risgrøt i kremen.
Ha riskremen i en pen serveringsskål, dryss over litt hakkede mandler og pynt gjerne med bringebær på toppen.
Bland saft av bringebær, en del sterkere enn når du drikker den.
Kok opp saft og tilsett potetmel utblandet i litt vann i tynn stråle under omrøring.
TIPS!
Ikke kok sauser med potetmel for lenge, da blir den seig. Det holder å koke opp til du får én stor boble.
Strø litt sukker på toppen. La saften bli kald. Server riskremen med herlig rødsaus.