Sukkerfrie eplemuffins med hasselnøttstrøssel

Dette blogginnlegget er skrevet av Marie H. Roald fra The Vanilla Monologues.

Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no
Foto: Marie H. Roald/Thevanillamonologues.blogg.no

Jeg har gått og tenkt på denne oppskriften og lurt på om den kunne funke. Og det gjorde den jo. Kjempebra faktisk! Og nå som de norske eplene er i butikkene, så er det en ypperlig mulighet for å gjøre litt baking!

Disse små muffinsene er ikke oversøte, men akkurat passe søtet, med hint av vanilje og kanel, og med masse masse deilige epler! Sprø utenpå og myke inni, som bittesmå eplekaker toppet med fyldig strø av blant annet hasselnøtter. Det som er ekstra bra er at de holder seg myke og gode selv dagen etter steking!