Supergode muslibarer
Sukkerfrie, glutenfrie, med lavt innhold av fett, men likevel så smakfulle! Perfekt som mellommåltid, som frokost på farten, eller rett og slett når du har lyst på noe godt som ikke tuller for mye med blodsukkeret!
Oppskrift av: Marie H. Roald
Ingredienser
Form á 20x20 cm (Ca. 8-9 Barer)
2 stk
Egg, str. M-L45 g
Sukrin Gold15 g
Sukrin Melis0.5 ts
Vaniljefrø1 ts
Vaniljeekstrakt0.5 ts
kanel, malt0.5 ts
salt115 g
Havregryn, glutenfrie70 g
Mandler, skivede30 g
Kokosflak35 g
Tranebær, tørkedeSlik gjør du det:
Pisk sammen egg, Sukrin Gold, og Sukrin Melis.
Tilsett vanilje, salt og kanel, og pisk inn.
Ha så i resten av ingrediensene og vend godt sammen med en slikkepott.
Kle en stekeform med stekepapir og ha over granola blandingen.
Spre blandingen jevnt over og trykk lett ned med en skje.
Stek på 180 grader i ca. 20 - 25 minutter, til overflaten er gylden.
La pannen avkjøles helt før du deler opp i biter.