Sunne energibarer

Dette blogginnlegget er skrevet av Mette Lindgren fra Myfoodpassion.net.

Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net
Foto: Mette Lindgren/Myfoodpassion.net

Da er det på tid med hverdag, noe som betyr dager på universitetet for min datter. Da vil hun ha sunne snacks hun kan ha med seg.

Lange dager og tunge forelesninger kan jo tappe hvem som helst for energi. Disse er proppfulle av mye sunt og godt. Jeg har stort sett alltid rester av nøtter og frø i skapet så da er det jo lett å lage noe til henne.

De kan ha litt lett for å falle fra hverandre, så det er viktig at du lar røren stå en liten stund å svelle før du former dem og at de avkjøles litt på stekebrettet før du legger dem over på rist. Ikke glem saltet, de blir nokså smakløse uten.