Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.com.

Hei alle sammen!
I dag viser jeg dere hvordan jeg lager supergode vaniljebiscotti drysset med hvit sjokolade med vaniljefrø.
Vaniljebiscotti med hvit sjokolade (Oppskriften finner du samlet nederst i innlegget).
350 g mel
1 ts. bakepulver
1/4 ts. natron
1/2 ts. salt
115 g usaltet smør
200 g sukker
1 ss. vaniljeekstrakt
2 egg
1 eggehvite
100 g hvit sjokolade + en halv vaniljestang
Sett oven på 180 C.
Rør sammen mel, bakepulver, natron og salt i en bolle.
Pisk smør og sukker fluffy i cirka 3 minutter.
Tilsett vanilje og ett egg om gangen, pisk 2 minutter etter hvert egg, og til sist tilsett 1 eggehvite.
Når alt er ferdig pisket og det ser fluffy ut, tilsett melblanding.
Miks det forsiktig sammen.
Du trenger evt. litt ekstra mel om deigen er veldig løs.
Dryss litt mel på en arbeidsbenk og form deigen.
Trykk deigen flat og cirka 20 cm lang og 10 cm bred.
Legg bakepapir på en bakebrett, og legg den flate deigen på brettet.
Sett det hele på 180 grader i cirka 30 minutter.
Ta en kniv og skjær i passende deler cirka 1 cm hver.
Sett ovnen på 50 grader og la dem stå 30 minutter på en side og etter 30 minutter snur du dem og setter dem ytterligere 30 minutter i ovnen.
Slik får du en sprø og god biscotti.
Etter en time er de klare, de er gode som de er, men jeg må nok si at hvit sjokolade smeltet med frø fra en vaniljestang gir en enda bedre smak.
Smelt hvit sjokolade i mikro og rør inn frø fra en halv vaniljestang.
Ringle så sjokolade over med en teskje.
Det blir alltid noe sjokolade igjen, den heller jeg i et glass med varm melk og evt. mini-marshmallows.
Vips! Nå har du deilige vaniljebiscottier, laget med kjærlighet.
Nyt!
Håper dere ble fristet.
God klem fra meg til deg.
Love, Manuela