Foto og tekst: Manuela Kjeilen / passionforbaking.com/no
Hei alle dere
I dag lagde jeg noen nydelige vaniljecupcakes, brukte mitt grunnoppskrift. Jeg fylte midten med en silkemyk sitronkrem.
Som topping brukte jeg en luftig vaniljekrem, den er helt nydelig på smak.
Jeg avsluttet det hele med frysetørkede bringebær og noen ferske bringebær.
Vaniljecupcakes med sitronkrem og krem
Vanilje cupcakes
- Vanilje cupcakes, hent oppskrift →her
Topping
- Fløyelsmyk sitronkrem, hent oppskrift →her
- Luftigvaniljekrem, hent oppskrift →her
- Frysetørkede bringebær eller ferske, valgfri
Slik gjør du;
- Lag vaniljecupcakes slik det står beskrevet i oppskriften som du finner her.
- Plasser dem på en rist for avkjøling.
- I midten av hver cupcake , lag en lite hull, fjern cupcake smulene som ligger i hulen.
- Fyll det så med sitronkrem, ca. 1-2 ts.
- Ha frostingen i en sprøytepose med en tyll (jeg bruker Ateco 849 tyll) og pynt cupcakene.
- Dryss med frysetørkede bringebær eller ferske bringebær.
- Nyt.
Love Manuela
Smak kombinasjon er så nydelig, det er en saftig vanilje cupcake, og sammen med sitronkrem og pisket krem på toppen, og et Norsk flagg er dette perfekt til festdager og ikke minst 17. mai.