En god hjelper på kjøkkenet

Pytt i panne 13

Litt ekstra tid i hverdagen er vel noe vi alle ønsker oss, spesielt nå som julestresset snart kommer snikende. Tenk om du hadde hatt en liten hjelper på kjøkkenet som gjorde grovarbeidet for deg.

Det er der kjøkkenmaskinen din kommer inn i bildet, den kan nemlig brukes til så mye mer enn bare bolledeig og bursdagskaker. En kjøkkenmaskin, som for eksempel en klassiker fra Kenwood, kan løse mange av oppgavene dine på kjøkkenet i en fei. Den kan avlaste deg i hverdagen, og korte ned forberedelsene til dagens middag.

Kenwood har et bredt utvalg av tilbehør til kjøkkenmaskinene sine, på et blunk så har du ikke bare en kjøkkenmaskin, men også en blender, kjøttkvern, pølsehorn, pastarulle, foodprosessor, saftpresse og råkostkutter.

Kjapt på bordet

Visste du for eksempel at du kan lage pytt i panne ved hjelp av Kenwoodmaskinen din? Maskinens terningkutter deler både kjøtt og grønnsaker opp i perfekte biter, alt du trenger å gjøre er å steke terningene i litt smør etterpå, salte og pepre og kanskje avslutte med et lite timiandryss. Voilà så er maten klar. Med en så rask middag rekker kanskje alle i familien å samles rundt bordet og nyte en rolig kvalitetsstund sammen.

Andre hverdagsmiddager kan du også få hjelp til, slik som hjemmelaget tomatsuppe som jevnes til en glatt puré i kjøkkenmaskinen etter oppkok, eller burgermiddag med egenkvernet kjøtt. Og selvfølgelig er Kenwooden din også til stor hjelp når du inviterer til fest og virkelig vil briljere på kjøkkenet. Kanskje ved å leke pølsemaker og lage hjemmelagde krydderpølser?

Og for det lille ekstra, prøv en spiralkutter, en tryllekunstner for sunn mat med ny vri!

Kjøkkenmaskinen fra Kenwood pisker, elter, kutter og kverner på null komma niks, og sannsynligvis jobber den raskere enn de andre hjelperne som i blant kommer for å bidra på kjøkkenet. Den er en snarvei til enkel hverdagsmat, og kan samtidig hjelpe deg med mer utfordrende retter.

Kenwood hjelper deg med det meste!

Er du ute etter en allsidig, robust og stilig kjøkkenmaskin så må du sjekke ut nyheten Kenwood Chef XL Titanium. Den lar deg enkelt lage mat som de profesjonelle, og det finnes et hav av tilbehør som utvider maskinens muligheter til å avlaste deg på kjøkkenet, og til å sette prikken over i-en når du virkelig vil imponere.

Les mer om siste nyhet fra Kenwood- Chef XL Elite kjøkkenmaskin