Perfekt resultat hver gang

Dette er et annonseinnlegg fra Epoq Kjøkken

Bosch001
SMART: Denne ovnen tenker for deg! FOTO: Produsenten

Alle ønsker seg et perfekt resultat på bakverket sitt. Uansett om man bare ønsker et deilig frokostbrød til familien eller boller og kaker til selskap, så kan det være frustrerende å finne de nøyaktige innstillingene på ovnen. De fleste av oss har prøvd og feilet ved flere anledninger, men de nye Serie 8-ovnene fra Bosch har nå blitt en reddende engel for alle oss som ikke er profesjonelle bakere.

Ovnen gjør jobben

Perfectbake er programmet som blir din nye favorittassistent på kjøkkenet. Den måler kontinuerlig og nøyaktig fuktigheten som bakverket avgir. Denne informasjonen brukes til å tilpasse temperaturen og tiden for et perfekt bakverket, helt automatisk.

Er du kanskje sånn som meg, som glemmer å sjekke klokken når bakverket settes inn og bare håper du antar riktig klokkeslett? Da er Serie 8-ovnene perfekt i ditt kjøkken. Det eneste man trenger å bekymre seg for er å velge riktig kategori, resten tar din nye bakeassistent seg av. Man trenger ikke tenke på å skru av ovnen engang, ovnen fikser det selv.

Resultatet vil få den mest drevne baker til å bli misunnelig, og alt blir gjort i ren og flott stil. Designet av Serie 8-ovnene er helt ny og av høyeste klasse i hver detalj. Bosch har virkelig overgått seg selv i utformingen av vår nye kjøkkenassistent. Den kjennetegnes av horisontale linjer, solide metalldetaljer, klare TFT-display med høy oppløsning og den innovative kontrollringen på ovnens frontpaneler.

Alle produktene i serien komplementerer hverandre og gir kjøkkenet en visuell og helhetlig harmoni, uansett hvilke innbyggingsprodukter du vil kombinere og om du ønsker de skal stå oppå hverandre eller side om side.

Den stilrene ovnen forenkler hverdagen, uansett hvor dreven du allerede er på kjøkkenet. Den gir deg sine beste råd til hva enn det er du ønsker å bake, og gir det perfekte resultatet gang etter gang. Det er en veldig god grunn til at slagordet er ”det gir perfekt resultat hver gang”, det er nettopp fordi du aldri vil oppleve overstekt brød eller svidde boller igjen.

Ønsker du å se mer av ovnene og finne noe nytt å sette på ønskelisten, kan du gå inn her.

Bosch004
STILRENT: Lekkert design og praktisk funksjonalitet fra Bosch. FOTO: Produsenten