Den perfekte tørsteslukkeren for festen

Uansett hvilken sesong du befinner deg i – sommer, høst, vinter eller vår er det alltid tid for festlig lag. Med en SodaStream får du den perfekte tørsteslukkeren til festen. Imponer gjestene og sett farge på festedrikkene med SodaStream.

54fb8408ef946c7241c1d8b5-9791d695209cb895e47b8ca3cf2f8486

Statistikk viser at salget av brus går sakte nedover, men fortsatt drikkes det enorme mengder i norske hjem. Vi kjøper 470 millioner leskedrikkflasker i året, til tross for kunnskap om hva det gjør med kropp og tenner. Vi drikker også mye boblevann, og bare i Norge handles det 66,5 millioner liter årlig*. Det ikke alle tenker over, er at kullsyrevannet vi kjøper i butikken inneholder store mengder salter som kroppen ikke skal ha for mye av. I tillegg inneholder mange av flaskene syreholdig smakstilsetning som skader tennene.

Det er viktig å få i seg nok vann.
Vi drikker heldigvis mye vann fra springen, som også er vårt sunneste alternativ. I blant kan vann ha godt av litt liv, og da er det bra med sunne og smarte løsninger. Med SodaStream kan du gjøre vannet fra springen om til sprudlevann på få sekunder. At kullsyre er usunt er en utbredt myte – faktum er at det ikke er farlig alene. Det er i kombinasjon med mye sukker og syre at det ikke er bra, og her er brusen en absolutt versting.
Slik kan du få bobler i glasset.

Med SodaStream kan du unngå både salter og sukker, og kan nyte det rene, sprudlende vannet. Ønsker du mer smak, har SodaStream over 30 ulike Watermix-varianter som du enkelt kan smaksette vannet med. Du kan velge mellom alt fra sunnere Cola-alternativer, til friske Zero-smaker helt uten sukker og kalorier. Muligheten til å kunne designe ditt eget vann, velge mellom sukkerholdige og sukkerfrie varianter, eller rent vann med bobler, gjør SodaStream perfekt til både hverdag og fest.
soda

«Sprit» opp vannet ditt

Til fest finnes det massevis av spennende tips og oppskrifter til hvordan du enkelt kan imponere gjestene med fargerike og friske cocktails, mocktails og drinker. På varme sommerkvelder hvor man kan sitte ute, er det ekstra stas å diske opp med forfriskninger helt utenom det vanlige. SodaStream kan kanskje ikke lage champagne ut av hvitvin – men det betyr ikke at du ikke kan «sprite» opp vannet.

Lei av panteturen til butikken? Slik unngår du den.

Her er noen av våre favoritt drinker:

Strawberry mint sparkling water

  • Kullsyrevann
  • Tre jordbær
  • Noen mintblader

bcbcv

Citrus Water Delight

vsfsf

Caipirinha

  • Kullsyrevann
  • Juice fra 1 lime
  • 1 ss. sukker
  • 5 cl. Cachaca

gdfgd

Dette er drinker som uten tvil vil heve stemningen på sommerfesten. I tillegg til disse, finner du nesten hundre andre oppskrifter til hvordan du lager fantastiske drinker på sodastream.no.

 

Den billigste løsningen

SodaStream er ikke bare det sunneste alternativet sammenlignet med brus fra butikken, men også det billigste. Visste du at en liter med boblevann fra SodaStream koster ca. ti ganger mindre enn en liter av den mest kjøpte flasken kullsyrevann fra butikken? En liter kullsyrevann med SodaStream koster kun 1,70 kroner. Dersom du handler ca. 20 halvannenliter-flasker fra butikken, ville du allerede brukt mer penger enn det koster for en SodaStream-maskin.

Én gassylinder gir deg 60 liter boblevann, og når gassylinderen er tom bytter du den inn mot en ny sylinder hos din nærmeste SodaStream-forhandler – da betaler du kun for kullsyren. SodaStream tilbyr flere ulike modeller , slik at du kan finne maskinen som passer perfekt for ditt kjøkken.

De enkleste, sunneste, billigste og mest miljøvennlige boblene er de du lager selv med SodaStream.

Drikkeglede.no