Frisk og mett med smoothie

Top o the mornin
SMOOTHIE: Sunt og godt og perfekt!

Ingenting frister vel mer enn en frisk og fruktig drikk!

En deilig smoothie laget av dine favorittfrukter og bær, gjør godt både for mage og sinn. Og nå er det enklere enn noensinne å lage din favorittsmoothie hjemme, med en ny linje nutriblendere designet for å gi deg mest mulig utbytte av frukten og grønnsakene du har i. Blenderne har, ikke ufortjent, fått navnet Nutri Ninja; disse praktiske blenderne knuser is, frossen frukt, grønnsaker, frø, nøtter og mye mer på kun noen sekunder. Nesten like raskt som en ekte ninja!

Det største plusset med denne blenderen er for øvrig at den ikke bare bryter ned maten til flytende form, men heller mer fordøyelig. Det gjør at det blir enklere å få i seg alle vitaminer og næringsstoffer, noe man ikke gjør med en vanlig blender. I tillegg slipper du klumper, som gjør at det blir enda lettere å drikke.

Elkjøp tilbyr noen fantastiske oppskrifter som garantert vil perfeksjonere smoothiemåltidet. En Gingered Acai gir deg den gode bærsmaken med en ekstra piff. Både acai og granateple er beryktet for å ha mye antioksidanter. Dette sammen med ingefær, som styrker immunforsvaret og er bra for fordøyelsen, gjør denne smoothien komplett.

Gingered Acai
FARGER: Smoothier er også en god start på dagen.

OPPSKRIFTER

Dette trenger du:
120 ml usøtet acaipuré (tint)
1 klype stevia
2 ts fersk ingefær
360 ml granateplejuice
220 g frosne jordbær

Dette gjør du:
Putt alle ingrediensene i blenderbeholderen, som er merket med 650 ml, og velg ”Auto-iQ® ULTRA BLEND” på maskinen. Så er det bare å nyte drikken din.
Foretrekker du en grønn smoothie, kan du lage en Lean Green Ninja. Den leker med smakssansene dine og gir deg et høyt tilskudd av vitamin C.

Dette trenger du:
75 g ferske ananasbiter
75 g ferske mangobiter
½ moden banan
12 g spinat
10 g hakket grønnkål (uten stilken)
120 ml vann
150 g isbiter

Dette gjør du:
Hell alle ingrediensene over i 650 ml-beholderen og still blenderen på “Auto-iQ® BLEND”. Smoothien din er klar så fort Nutri Ninja har mikset den ferdig.
Ønsker du en rask frokost, kan Top o’ the Mornin’ være perfekt for deg. Den har en flott, frisk farge, og en enda bedre smak. Den er næringsrik og gir deg en spenstig start på dagen.

Dette trenger du:
1 banan
1 appelsin delt i to (uten skall)
240 ml mandelmelk med smak av vanilje
½ ts kanel
30 g Whey proteinpulver
75 g isbiter

Dette gjør du:
Putt alle ingrediensene i 650 ml-koppen, og velg “Auto-iQ® BLEND” på blenderen. Slapp av til Nutri Ninja har laget ferdig frokosten, og deretter kan du nyte din proteinrike smoothie.
Alle smoothiene som er nevnt tar fem minutter å lage og serverer to personer.

Lean Green Ninja Recipe for the Ninja BL770
GRØNNE EPLER: Du kan bruke frukt du liker, i alle kombinasjoner.

 

TA SMOOTHIEN MED

De fleste av oss vet at en ninja også må være lett på tå og kunne forsvinne i løpet av kort tid. Det fine med Nutri Ninja er at den også kan gjøre det. Sammenlignet med ordinære blendere, tar denne lite plass på benken og er lett å flytte ettersom det passer deg. I tillegg har den en veldig praktisk beholder med drikketut og forseglet lokk, slik at du kan ta med deg din nylagde smoothie og kose deg med den på vei til jobb, til parken, til stranden eller kanskje du ønsker å spare den til etter trening? Uansett hva du har lyst til å ha i Nutri Ninja og hvor du ønsker å nyte kreasjonen din, er den laget for å imøtekomme dine ønsker. For å toppe det hele, så kan beholderne vaskes i oppvaskmaskinen og er generelt enkle å rengjøre.

Nutri Ninja får du kjøpt hos Elkjøp, og mer informasjon om Nutri Ninja kan du finne her.