Her får du en enkel og herlig oppskrift på kringle fylt med mandelmasse. Hallo lykkefølelse!
Innlegg i kategorien Boller og brød
Scones med jordbær
Her får du oppskriften på velsmakende scones fylt med jordbær. For å få de ekstra sprø er de toppet med sukker. Nam!
Prinsessekake
Dette er en kake som passer til alle anledninger. Enten det er dugnad i borettslaget, festligheter eller om at bare har lyst på noe godt, slår denne klassiske prinsessekaken aldri feil! Føl deg som en prinsesse (eller prins) og nyt denne gjærbakstdrømmen!
Klassiske boller
Her får du en klassisk oppskrift som du garantert kommer til å ville bake gang på gang på gang. Det er lite som slår nystekte boller med brunist!
Sjokoladesnurrer
Disse snurrene er fylt med velsmakende sjokolade. Anbefales på det varmeste!
Hjemmelagde hamburgerbrød med sjarm
Hvis du synes det er vanskelig å trille ut like hamburgerbrød er dette et godt alternativ. Bruk en utstikker og lag lekre brød som gjør seg godt på bordet.
Bringebærhorn
Nydelige og luftige horn fylt med bringebær. Uimotståelig!
Sjokoladeboller
Dette er myke hveteboller med biter av melkesjokolade. Gjett om de er populære blant barna!
Flettet jordbærlengde
Søt gjærbakst rett fra ovnen er helt vidunderlig og noe av det beste vi kan servere. Denne kringlen er fylt med jordbærsyltetøy og toppet med melis og friske jordbær. Nyt!
Klassiske skoleboller!
Mine venner! Dette er den første oppskriften levert av Hjemmet! Sjekk denne herlige oppskriften på skoleboller …
Deilige ambrosiabrød fra Stavanger
Ambrosiabrød er mest kjent i Stavanger-området, men burde bakes over hele Norge. Dette er en krysning av saftig julekake og store, myke rosinboller. Deilig gjærbakst!
Lette og luftige boller med krem
Lag fest med hjemmebakte, kremfylte boller. Disse er luftigere enn det meste, og de passer like godt til helgekos som det de gjør til fastelavnsfeiring!
Supergode pizzasnurrer
Det er ikke mye som slår smaken av en nystekt og duftende pizzasnurr! Disse er utrolig deilige å finne fram når du plutselig bestemmer deg for å ta en tur ut, når ungene har utedag på skolen eller når trangen etter digg og lettvint mat slår seg gjeldende.
Fylte horn med vaniljekrem
Du har kanskje smakt boller fylt med krem? Her har du en litt annen variant: Horn fylt med krem. Du kommer garantert til å like dem. Og husk: Det er det indre som teller.
Klassiske tebirkes med marsipan
Jepp, de er tilbake. Tebriks er like godt til frokost, lunsj – og til kveldskosen. Forbered deg på en ren nostalgiatrip.
Knekkebrød på 25 minutter
Disse tar 25 minutter inkludert steking på 20 minutter. Vips, så har du sprø og ferske knekkebrød du kan dansere med ditt yndlingspålegg.
Fletteloffen er tilbake
Og her får du vite hvorfor. Flettene i fletteloffen har nemlig en funksjon, utover det at loffen ser kulere og mer fristende ut. Stekeflaten, altså den totale overflaten blir litt større. Altså: det blir mer skorpe! Og det betyr mer smak.
Enkel, italiensk ciabatta
Det er lite som slår nybakte ciabattaer med smør og ost. De passer også godt som tilbehør på middagsbordet. Disse burde du bake.