De fristende snurrene har god balanse mellom søtt og syrlig som kombinasjonen skogsbær, Philadelphia-ost og sitron sørger for.
Innlegg i kategorien Boller og brød
Rosetter med romkrem
Lag en morsom vri på en i utgangspunktet vanlig bolle med epledeler. Når rosettene i tillegg er fylt med fløyelsmyk, hjemmelaget romkrem, da er det lett å bli helt salig.
Brytebrød med krydder
Når du ruller inn så mye deilige krydderurter i snurrene, blir det rene festmåltidet!
Hjembakt kneippbrød
Kneipp er et av de mest solgte brødene her til lands, men hjembakt kneippbrød smaker ekstra godt!
Knekkebrød med tranebær
Smaksetter du knekkebrødene med tranebær og gresskarfrø og kjevler tynt, får du en stabel med fantastisk gode knekkebrød som ikke kommer til å vare lenge.
Kanelsnurrer med flette
Kanskje er kanelsnurrer mest populær av all gjærbakst? Duftende ferske er de i allefall helt uimotståelige, og like greit å lage dobbel porsjon så du har litt i fryseren også.
Hjemmebakt focaccia
Focaccia smaker utrolig godt til en salat, lunsjbuffé eller suppe. Toppingen varierer du som du vil.
Glutenfrie rundstykker
Når du plutselig får lyst på nybakte rundstykker til frokost, er disse glutenfrie rundstykkene klare på en halvtimes tid.
Bollekake med sitronsmak
Deilig gjærbakst med herlig smak av sitron. Bland fyllet først, for det skal fryses i biter og legges frossent ned i deigen.
Scones med rosiner
Topp julefrokosten med nybakte scones. Når duften av fersk bakst sprer seg i huset, smitter det over på hele husstanden.
Lyse horn med valmuefrø
Julefrokosten trenger ikke alltid være så overdådig. Du kommer langt med nybakte horn med syltetøy, egg og kaffe. Får du ikke familien på stor julefrokost, kan du til og med lage et hyggelig brett og nyte en lang, god frokost på sengen.
Gull-lefser
Gode som gull er disse potetlefsene som smaker utrolig godt til julens salte pålegg, gode oster og ikke minst med smør og sukker.
Vørterkake
Fersk vørterkake med alt det gode julepålegget er tradisjon for mange. Nyt!
Liv Olines flatbrød
Liv Oline Knutslien har bakt flatbrød i 40 år og viser deg triksene for å lykkes.
Fersk julekake
Mmmm! Julekaken blir enda saftigere, mykere og mer holdbar med tangzhong. Prøv da vel!
Tradisjonsrike potetlomper
Nybegynner på takkebakst? Da er potetlomper fint å starte med i og med at de er ganske små. Hvilke potetslag bruker du, og har du et supertriks for god deig? Kjipt om den faller fra hverandre.
Solskinnsboller
Sjekk hvor lett konditor Elin Vatnar Nilsen baker ut solskinnsbollene. Dette klarer du også! Og så deilig som det er å ta med solen inn på kjøkkenet i mørkeste november.