Mange legger lista høyt når det kommer til nyttårsmenyen, siden dette er den middagen i året som skal matche champagne, glitter og stas. Og desserten skal smake av søt finale før champagnekorken går i taket!
Innlegg i kategorien Tips og triks
Slik lager du perfekt melisglasur
Det finnes melisglasur med og uten egg. Her får du gode tips til glasur som ikke renner.
En god hjelper på kjøkkenet
Pytt i panne på 1-2-3!
Sjokoladepannacotta med stil
Har du lyst til å imponere med en frisk og søt dessert, som ser skikkelig proff og lekker ut?
Lag perfekt lokk av sukkerpasta
Bli ekspert på å lage kakelokk!
Frisk og mett med smoothie
Ingenting frister vel mer enn en frisk og fruktig drikk! En deilig smoothie laget av dine favorittfrukter og bær, gjør godt både for mage og…
Derfor bør du ikke ha downlights på kjøkkenet
En taklampe gir mye bedre arbeidsvilkår.
Foccacia og sjokoladefondant rett fra grillen
Joda, du kan fint bake sjokoladefondant og foccacia på grillen..!
Konkurranse: Vinn et vaffeljern!
I forbindelse med vaffeldagen 25. mars deler vi ut et lekkert vaffeljern til en heldig vinner.
Så enkelt lager du vaniljekrem
Vi tør påstå at vaniljesausen du lager selv smaker bedre enn den du får kjøpt i butikken. Se her hvordan du enkelt får den til selv.
Perfekt resultat hver gang
Bochs nye Serie-8-ovner gjør baking til en lek.
Kathrines tips for en god glutenfri gjærdeig
Dette må du vite om du baker glutenfritt.
Slik får du fargefin marsipan
Det er spesielt ett triks du må kunne for å få fin farge på marsipanen.
Hemmeligheten bak blank sjokolade
Riktig temperatur er avgjørende for et flott resultat på sjokoladekonfekten.
Cookie in a jar
Dette blogginnlegget er skrevet av Leif Inge Bårdsen fra Matmonster.blogg.no. Tips til en liten gave eller julegave? Da er dette den perfekte gaven til den…
Fancy julecocktail
Gjett om du vil bli populær om du serverer denne drinken!
Slik lager du perfekt melisglasur
Unngå at melisglasuren blir rennende med dette trikset.