Alle gode ting er tre! Supergode & tradisjonelle, glutenfri og melkefri. Og alle smelter på tungen.
Ca. 30 stk.
Gni de kokte eggeplommene godt ut og rør dem sammen med de rå.
Tilsett sukkeret og pisk eggedosis.
Rør inn romtemperert smør vekselvis med melet.
Mengden mel må reguleres i forhold til størrelsen på eggeplommene.
Elt deigen jevn, men ikke arbeid den for mye. Den kan lett bli kort og vanskelig å trille ut.
Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
Trill pølser tynne som en lillefinger, del i ca. 12 cm lange biter og form til små kranser.
Sett dem på bakepapirkledd stekebrett. Pensle hver krans med sammenvispet eggehvite og strø med perlesukker.
Stek kakene på midterste rille i stekeovnen ved 175° i ca. 10 min. til de er lysegule og gjennomstekte.
Ta dem forsiktig over på en rist når de er litt avkjølt. Vær forsiktig, kakene er sprø og går lett i stykker.
ingredienser
Directions
Gni de kokte eggeplommene godt ut og rør dem sammen med de rå.
Tilsett sukkeret og pisk eggedosis.
Rør inn romtemperert smør vekselvis med melet.
Mengden mel må reguleres i forhold til størrelsen på eggeplommene.
Elt deigen jevn, men ikke arbeid den for mye. Den kan lett bli kort og vanskelig å trille ut.
Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
Trill pølser tynne som en lillefinger, del i ca. 12 cm lange biter og form til små kranser.
Sett dem på bakepapirkledd stekebrett. Pensle hver krans med sammenvispet eggehvite og strø med perlesukker.
Stek kakene på midterste rille i stekeovnen ved 175° i ca. 10 min. til de er lysegule og gjennomstekte.
Ta dem forsiktig over på en rist når de er litt avkjølt. Vær forsiktig, kakene er sprø og går lett i stykker.