Print Options:

Fylte jordbær

Mengde1 PorsjonForb. tid20 minutterTotal tid20 minutter

Søte jordbær med forskjellig fyll er perfekt nå på nyåret, enten det er til en liten dessert eller som en forfriskende snacks.

 18 store jordbær
VANILJEFYLL:
 1 pk romtemperert kremost naturell
 1 dl melis
 ½ ts vaniljeekstrakt
SJOKOLADEFYLL:
 1 pk romtemperert kremost naturell
 1 dl melis
 1 ss kakao
LIMEFYLL:
 1 pk romtemperert kremost naturell
 1 dl melis
 ½ lime, saft og skall
TIL PYNT:
 3 ts kakepynt
 6 biter sjokolade
 50 g mørk sjokolade, smeltet
 3 kjeks, for eks Bixit
 ½ lime
1

Fra Tine.no

2

Lag de forskjellige fyllene først.

3

Visp sammen romtemperert kremost, melis og vaniljeessens til en glatt vaniljekrem.

4

Visp sammen romtemperert kremost, melis og kakao til en glatt sjokoladekrem.

5

Visp sammen romtemperert kremost, melis, limesaft og finrevet limeskall til en glatt limekrem.

6

Skjær en tynn skive i begge ender av jordbæret og sett med den spisseste enden ned. Bruk en teskje, liten kniv eller melonjern til å hule ut jordbæret.

7

Ha fyllet i hver sin sprøytepose, ev. bruk en liten skje, og fyll jordbærene med de forskjellige fyllene, (ca. 6 av hver).

8

Pynt de som er fylt med vaniljekrem ved å drysse over kakestrøssel og stikke en sjokoladebit i hver.

9

Smelt sjokolade og drypp over de med sjokoladekrem. Dryss over hakkede nøtter til slutt.

10

Knus kjeks og riv limeskall, dryss over de med limefyll.

11

Oppbevar jordbærene kjølig før servering.

TIPS:
12

Velg store jordbær så får du mer fyll!