Print Options:

Glutenfrie brownies

Mengde1 PorsjonForb. tid20 minutterSteketid40 minutterTotal tid1 time

Klassisk hverdagskake som scorer like høyt på festbordet. Denne er glutenfri og like god etter et opphold i fryseren.

 500 g smør
 8 egg
 700 g sukker
 200 g glutenfri kakemiks
 100 g kakao
 4 ts vaniljesukker
 3 dl hakkede valnøtter (kan sløyfes)
1

Smelt smør i en liten kjele, avkjøl noe.

2

Pisk egg og sukker til eggedosis.

3

Sikt kakemiks, kakao og vaniljesukker i eggedosisen og vend forsiktig inn.

4

Hell i smeltet smør og rør forsiktig sammen.

5

Hell røren i en bakepapirkledd langpanne og dryss over nøtter.

6

Stek kaken midt i ovnen ved 175° i 40 minutter.

7

Den skal være litt seig.

8

Avkjøl før servering.

9

Kaken er like god etter et opphold i fryseren.