Print Options:

Glutenfrie rundstykker

Mengde1 PorsjonForb. tid15 minutterSteketid15 minutterTotal tid30 minutter

Når du plutselig får lyst på nybakte rundstykker til frokost, er disse glutenfrie rundstykkene klare på en halvtimes tid.

 1 beger cottage cheese
 4 egg
 150 g havregryn
 100 g bokhvetemel
 150 g mandelmel
 1 ts salt
 1 ss bakepulver
1

Kjør egg og cottage cheese i en kjøkkenmaskin/blender. 

2

Bland det tørre i en bakebolle. Tilsett det våte og bland godt.

3

Form deigen til en pølse og del opp i 10–12 biter med kniv.

4

Sett bitene rett på bakepapir på en stekeplate. Smør med egg og strø gjerne med frø.

5

Stekes i ovn ved 220° i ca. 15 min.

6

Avkjøles på rist.

SETT SMAK:
7

Smak­sett rund­stykke­ne med f.eks. kryd­der, sol­tør­ke­de to­ma­ter, hvit­løk, os­te­bi­ter el­ler nøt­ter.

MUFFINSFORMER:
8

Ekstra hyggelig blir det når du fyller deigen i muffinsformer.