Med ferdig kransekakemasse lager du kjapt en flott festkake med deilig fromasj til kakebordet eller som dessert.
8 kakestykker/1 kake
Kna kransekakemassen og trill den ut til en lang pølse. Form tre ringer og stek kransekakeringene ved 180° i 11-12 minutter på midterste rille i ovnen. Avkjøles på rist.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Smelt sjokoladen.
Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Tilsett sjokoladen. Pisk kremen myk og vend den inn i sjokoladekremen. Tilsett gelatinblandingen i en tynn stråle litt etter litt, mens du rører forsiktig hele tiden. Vend i fromasjen av og til mens den tykner.
Legg ringene oppå hverandre på et fat.
La fromasjen stå litt før den helles i kaken. Pynt fromasjkaken etter ønske, gjerne med melisglasur, sjokoladefigurer, bær og frukt.
ingredienser
Directions
Kna kransekakemassen og trill den ut til en lang pølse. Form tre ringer og stek kransekakeringene ved 180° i 11-12 minutter på midterste rille i ovnen. Avkjøles på rist.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Smelt sjokoladen.
Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Tilsett sjokoladen. Pisk kremen myk og vend den inn i sjokoladekremen. Tilsett gelatinblandingen i en tynn stråle litt etter litt, mens du rører forsiktig hele tiden. Vend i fromasjen av og til mens den tykner.
Legg ringene oppå hverandre på et fat.
La fromasjen stå litt før den helles i kaken. Pynt fromasjkaken etter ønske, gjerne med melisglasur, sjokoladefigurer, bær og frukt.