Denne er alltid en sikker vinner! I tillegg er den superrask å lage til skoleavslutninger eller kakelotteri.
1 porsjon gir 20–24 stk. i en langpanne på 30 x 40 cm.
Pisk sukker og egg til luftig og stiv eggedosis.
Smelt smøret, og løs opp pulverkaffen i kokende vann. Ha smøret og kaffen i melk for å avkjøle blandingen.
Rør melkeblandingen i eggedosisen.
Bland de tørre ingrediensene, og sikt dem inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott.
Hell røren over i en langpanne, 30x40 cm, med bakepapir i bunnen. Stekes i ovnen på midterste rille ved 175 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl i formen.
Bland sammen mykt smør, melis, kaffe, vaniljesukker og kakao til en jevn glasur, og ha det i en sprøytepose. Pynt kaken og stykkene som du ønsker, eller lag små roser på hvert stykke og pynt med rips og sitronmelisse.
ingredienser
Directions
Pisk sukker og egg til luftig og stiv eggedosis.
Smelt smøret, og løs opp pulverkaffen i kokende vann. Ha smøret og kaffen i melk for å avkjøle blandingen.
Rør melkeblandingen i eggedosisen.
Bland de tørre ingrediensene, og sikt dem inn i røren under forsiktig omrøring med en slikkepott.
Hell røren over i en langpanne, 30x40 cm, med bakepapir i bunnen. Stekes i ovnen på midterste rille ved 175 grader i ca. 30 minutter. Avkjøl i formen.
Bland sammen mykt smør, melis, kaffe, vaniljesukker og kakao til en jevn glasur, og ha det i en sprøytepose. Pynt kaken og stykkene som du ønsker, eller lag små roser på hvert stykke og pynt med rips og sitronmelisse.