Brenner du allerede inne med for mye kakerester? Bruk dem i denne fløyelsmyke, syrlige og knasende sprø desserten som er en variant av den kjære og tradisjonsrike tilslørte bondepiker.
4 porsjoner
https://www.bakelyst.no/recipes/punsjeboller/
Skrell og skjær epler i terninger, ta bort kjernehuset. Ha terningene i en kasserolle sammen med sukkeret og alt vannet.
Kok til eplene er møre og begynner å mose seg. Avkjøl. Man kan også kjøpe ferdig eplemos.
Smelt smør og brunt sukker sammen i en stekepanne. Tilsett kakesmuler og fres godt. Krydre med kanel og avkjøl.
Pisk fløten luftig.
Anrett eplemos, krem og kakerasp lagvis i skåler eller glass og server med det samme.
Lag noen gode punsjeboller! Lenke til oppskriften ligger øverst.
ingredienser
Directions
Skrell og skjær epler i terninger, ta bort kjernehuset. Ha terningene i en kasserolle sammen med sukkeret og alt vannet.
Kok til eplene er møre og begynner å mose seg. Avkjøl. Man kan også kjøpe ferdig eplemos.
Smelt smør og brunt sukker sammen i en stekepanne. Tilsett kakesmuler og fres godt. Krydre med kanel og avkjøl.
Pisk fløten luftig.
Anrett eplemos, krem og kakerasp lagvis i skåler eller glass og server med det samme.
Lag noen gode punsjeboller! Lenke til oppskriften ligger øverst.